Asch-ture á la Kajsa
Nu missade jag att fota min ”berömda” köttfärssÃ¥s. Berömd och berömd, tja beröm fÃ¥r den i alla fall. Nu har tvÃ¥ personer brustit ut i lovorden ”Den är mycket godare än mammas!” DET mina damer (Och eventuella herrar) är beröm av hög klass. Tyvärr kan jag inte lägga ut nÃ¥got recept för det är lite olika varje gÃ¥ng fast det smakar likadant när jag är klar.
Kanel, coca cola och balsamico vinäger är ofta Ã¥terkommande. Kanel är föresten alltid i den. Champisar hör ocksÃ¥ till. Men som sagt jag vet hur det ska smaka när jag är klar… har jag inte det som behövs hittar jag ett alternativ. Jag är en äkta Kajsa Wargare!
4 har sagt sitt
Ja just det! Jag är intresserad 🙂
Fast ska det vara ett rum eller alla? Hur ska jag göra? o.s.v.
Wow det där låt spännade!
Just i kättfärssås finns det ju verkligen utrymme
att testa lite av varje.
Men då?
Krossade tomater el grädde?
I lördags gjorde jag en ädelostsås med glögg i,
jäklat så mumsig den blev!
Kramkram Carina
My: Jag mejlar dig.
Carina: Passerade tomater i mängder och avslutas med Creme fraishe. M fick med sig två matlådor hem själv har jag tre lådor förutom de portioner vi käkade till middag. Den bästa såsen blir det när stora grytan nästan är full.
Smaskens! Jag gör ocksÃ¥ som du, och speciellt med köttfärssÃ¥s faktiskt. Jag tar i lite vad som finns hemma, ibland lite rödvin, ibland rivna morötter, oftast lite grädde, oregano och ibland champinjoner. Konstigt nog smakar den ofta lika ändÃ¥ varje gÃ¥ng – DET är ju konstigt… 😮
Kram!