Hej vad det går
Jorå min PT M drog iväg mig på en rumpnötartur igen och det konstiga var att jag inte blev andfådd som jag brukar, trots att det gick fortare än vanligt. Kroppen orkade också mycket mer, en högst märklig känsla att kunna jämnföra på det viset. Det som lägger av först på mig är låren men nu höll jag ett jämt tempo som passar mig hela tiden. Bara ett par gånger lurades jag att trampa på lite fortare av att M la sig en halv cykellängd framför mig och fick mig att känna mig instängd. Hur i hela friden klarar de av att ligga i klunga och cykla?
Det är kul att förvåna sig själv ibland.
3 har sagt sitt
Du gör snabba framsteg med andra ord. Duktiga du!!!
Förresten.. KlÃ¥dda…Jag citerar Wikipedia: Tunnbröd (ej att förväxla med ljusugnsbröd) bakas pÃ¥ vetemjöl, rÃ¥gmjöl och ofta ocksÃ¥ kornmjöl. Som jäsmedel används jäst och hjorthornssalt. Degen kavlas ut tunt och med en kruskavel blir ytan lagom ojämn. Gräddas med fördel i gammal bakugn, men det fungerar i vanlig ugn ocksÃ¥.
Det som inte framgår är att klåddan är mjuk.. inte som hårt tunnbröd. Klådda gräddas bara på en sida!
Klådda låter ju gott!
hej, Cia! va trevligt att höra ifrån dig! din design e som alltid annorlunda men för svår för min hjärna. jag är tacksam att mina barn kunde hjälpa mig lite med min. vad jag förstår du börjat cykla mycket. en av de sista gångerna jag var här skrev du att du skaffat dig en cykel och hade det lite trångt i hissen om jag minns rätt 😆
Men den går in så jag slipper bära cykeln 5 trappor!
Härligt att känna att man gör framsteg i träning.Jag tycker det ser livsfarligt ut när de cyklar i klunga.
Ser att du bytt design igen 🙂 Denna är verkligen jättefin.En av mina favvisar.
Kram på dig