Lite matlyx är också planerat
Vi har bokat bord på Antoine’s. Det är USA:s äldsta restaurang som fortfarande är i bruk. Där hoppas jag få smaka riktigt traditionell Creole-mat. När det gäller Creole och Cajun har jag en hel lista på grejer jag vill smaka.
Muffuletta
Po boy
Boudin
Gumbo
Crawfish boil
Andouille
Red beans and rice
Oysters Rockefeller ( Oysters Bienville & Oysters en brochette )
Bread Pudding
Beignets
Banana Foster
Snow cone
Alligator
Crawdad (Crab cake)
Chicken Sause-Picquante – chicken cooked in a tangy stew with tomatoes and spices, often served over rice; a favorite in southern Louisiana
Creamed Corn
Levis fathers BBQ
Biscuits – traditionally prepared with buttermilk
Cornbread
Cornmeal much/ Coush Coush
Coconut cake
Fried chicken
EggsSardou – a Louisiana Creole cuisine dish made with poached eggs, artichoke bottoms, creamed spinach and Hollandaise sauce.
Inga Grits 🙂 Det har vi testat i New York och nä… Blä… Fast syrran säger att det är för att det är en sydstatsrätt som nordstatare inte kan laga.
Calas
2 har sagt sitt
Ska du hinna testa allt det där måste du ju emigrera ett tag.
Nejdå, Jag planerar att rulla hem. Det är inte så långt dit 🙂
Vi får väl se vad som hinns med.