Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kanske kan jag bli kock?

Skrivet av den 2 oktober, 2010 i Middagstipset

Uppfann en ny rĂ€tt som blev tokgod. Stuvade lite kantareller, nĂ„ja ordentligt med kantareller. Man ska inte vara snĂ„l nĂ€r man lagar mat svamp.  sen snittades en flĂ€skfilĂ© upp sĂ„ att det blev en plattfilĂ© som anvĂ€ndes för att rulla in stuvningen i…Yummie.Synd jag inte hade snöre eller tandpetare att hĂ„lla ihop det hela med. DĂ„ hade jag Ă€ven kunna bryna den. Men det blev gott hur som helst.

EfterrÀtt, Chokladmuffins.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kanske kan jag bli kock?”

  1. Det här sa Linda den 4 oktober, 2010 klockan 16:10 1

    Mums.. vi brukar fylla med lufttorkad skinka, soltorkade tomater och ost. me kantarellstuvning mÄste ju ocksÄ funka fint!

    Inte bara funka fint… Det var delikat!
  2. Det här sa Maria den 5 oktober, 2010 klockan 10:14 2

    Ser jÀttesmarrigt ut

    Kan meddela att det vara det 😉 Mycket nöjd. Ska nog köpa nĂ„gra liter svamp och frysa in.
  3. Det här sa C a m i l l a den 5 oktober, 2010 klockan 16:11 3

    Åh, herregud sĂ„ gott det dĂ€r sĂ„g ut. Hi hi… plattfilĂ©, det var nĂ„got nytt det.

    Mmm det Àr kanon eftersom man vill ha flÀskfilé genomstekt. LÀttare att fÄ det jÀmt.