Eller nja det var nu det blev lyxmiddag
- Hasselbackspotatis förbereds
- Dukatbord
- Förvåning när bubblet serverades, det visade sig vara RÖTT!!!
- U och Linda
- Hasselbackspotatis, fläskytterfilé fylld & varm fetaosts mixad med soltorkade tomater.
- Kissarna beslutar att våra kattalergiska gäster ska plågas
- Mycket plågad och mycket nöjd Linda ser det ut som
- 3 minutersefterrätt enkelt och smarrigt.
- Fick en goodibag… Har inte öppnat den än (Kanske redovisas den sen i ett eget inlägg)
6 har sagt sitt
6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Eller nja det var nu det blev lyxmiddag”
Jag har också fixat med dina foton. Men jag lägger ut i morgon.
Klart du ska öppna. Det passar inför jul ju!
Jodå jag ska öppna, har bara varit så trött att jag ju inte ens orkat öppna kameran förens nu. (Jag skickade bilder på dig… fick du inte dem?)
Förresten varjag inte så plågad.
Men hes fortsatte jag vara hela dagen igår och även idag. Men jag hoppas det går över innan söndag – blir jobbigt att spela på skyltsöndag annars. Men det är ju LÄÄÄNGE till söndag.
Nä du verkade mest nöjd :-), men ditt väsande var lite oroande. Ja hoppas verkligen att hesheten lägger sig!
1. Riktigt, riktigt trevligt ser det ut!
2. HUR kan du låta bli att öppna present så länge?!?
3. Halvfabrikatens drottning tror jag INTE på längre, efter att ha sett din meny. Smask!
4. Rött bubbel, var det planerat? (Med tanke på att du lät överraskad då ni hällde upp…). Det lät fint… och gott.
1. Blev väldigt bra
2. Jag älskar att ge mer än få, sen ser jag ju vad som finns i
3. Jodå, krossade Digestive, vaniljkessela, tinade hallon och lite hyvlad mörk choklad. Snacka om halvfabrikat!
4. Nej vi hade ingen aning, jag har väntat med den till lämpligt tillfälle. Den är från Krim och jag fick den av mina ukrainska kunder. Det var dessutom förvånandsvärt gott.